Tijd….tegenwoordig lijken we nooit genoeg tijd te hebben. Iedereen heeft het druk, druk met werk,druk met de relatie,druk met de kids, tussendoor nog sporten, en dan ook nog tijd vinden voor je sociale contacten?? Het is allemaal erg lastig.

Het gevoel dat we nergens tijd voor hebben. Of dat we altijd te weinig tijd hebben, kan tot stress lijden. En stress kan vele negatieve gevolgen hebben voor ons leven.

In dit artikel geven we een aantal tips om te zorgen dat je beter met je tijd om kan gaan, en je tijd beter kan benutten....

geheugen Iedereen heeft het wel eens. Je vergeet ineens je trouwdag, of die belangrijke afspraak...
Het is erg lastig als je geheugen je in de steek laat.
In dit artikel vind u tips en manieren om uw geheugen te trainen, en te verbeteren. Training: Als je hersenen niks te doen hebben, of niks nieuws leren, dan vallen ze als het waren in slaap.
Houd je hersens wakker door bijvoorbeeld spelletjes als kruiswoordpuzzels,...

Ruim 25 procent van alle Nederlanders van 12 jaar of ouder rookt.
Zelfs nu het rookverbod voor de horeca is ingevoerd blijven veel mensen roken. Dat roken vele negatieve invloeden heeft op de gezondheid is geen nieuws meer.
Veel mensen doen pogingen om te stoppen met roken. Dit lukt helaas lang niet altijd.
In dit artikel geven wij meer informatie over de manieren waarop met kan stoppen met roken, en welke problemen er op kunnen treden bij het stoppen met roken.

Manieren om te stoppen met roken Er zijn veel verschillende...

Stress speelt tegenwoordig een grote rol in ons drukke leven. We zijn zo druk met zoveel dingen dat we vergeten te ontspannen en tijd voor ons zelf te nemen.
Stress heeft een slechte invloed op onze algehele gezondheid. Zowel fysiek als mentaal zal stress zijn sporen nalaten.
Met dit artikel geven wij u een aantal tips om de dagelijkse stress in uw leven te verminderen, en op die manier de algehele kwaliteit van uw leven te verbeteren.

De invloed van stress
Als u onder druk staat, zal u lichaam in overleveingsmode gaan en...

Beautyhome.nl